Záró rendezvény 2015.05.29.

Immár hivatalosan is végéhez ért az Európai Unió Kohéziós Alapja által támogatott nagykanizsai csatornafejlesztés. A záróünnepségen a projekt nagyjából egy évtizedre visszanyúló történetében fontos szereplőknek mondtak köszönetet, és áttekintették a Nagykanizsa mellett 12 agglomerációs települést ellátó közműrendszer építésének történetét.

Szerződés aláírás 2015. 05. 27.

KORSZERŰ GÉPPARK SEGÍT HATÉKONYAN MŰKÖDTETNI A MEGÚJULT CSATORNAHÁLÓZATOT

Szakmai Fórum 2015.04.24.

KORSZERŰ SZENNYVÍZTISZTÍTÓ ÉS CSATORNAHÁLÓZAT SZOLGÁLJA NAGYKANIZSÁT ÉS KÖRNYÉKÉT Az EU támogatásával csatornahálózatot kapott Nagykanizsa és térsége szennyvíz-elvezetési agglomerációja: a város korábban ellátatlan területeit is beleértve összesen 13 település. A térség lakóinak komfortját és a környezeti erőforrások védelmét egyaránt szolgáló beruházás tapasztalatait, tanulságait most szakmai fórumon értékelték az érdekelt szereplők.

Nyílt Nap 2015.03.20.

1.jpg
A Nagykanizsát és térségét érintő csatorna-beruházás fontos eleme a megújult nagykanizsai szennyvíztisztító telep. A csatornázási munkákat követő sikeres próbaüzem után a bevezetett korszerű technológia jóvoltából az összegyűjtött szennyvizek kezelésével csökken a környezet terhelése, javul a felszíni vizek minősége. Ki-ki maga is a saját szemével győződhetett meg erről azon a nyílt napon, amelyen a szakemberek – a Víz világnapja alkalmából – minden érdeklődőnek bepillantást engedtek a telep munkájába.

Ajánlati felhívás

Megjelent a „Nagykanizsa agglomeráció csatornahálózat és szennyvíztisztító telep fejlesztése” című projekt (KEOP 1.2.0/2F-2008-0004) keretében eszközök beszerzése, adásvételi szerződés keretében” tárgyú nyílt közbeszerzési eljárás ajánlati felhívása, mely a következő linket: http://ted.europa.eu/udl?uri=TED:NOTICE:42892-2015:TEXT:HU:HTML a böngészőbe másolva megtekinthető.